Welkom (terug) op het forum! 
IndexRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Forumregels!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
moderatorteam
Gebruiker


Aantal berichten : 51
Leeftijd : 25
Registration date : 21-08-08

BerichtOnderwerp: Forumregels!   di sep 09, 2008 10:06 pm

Gedraag je volgens de normale fatsoensregels die ook in het dagelijkse leven gelden.

Dit houdt o.a. in:
1. niet schelden, vloeken, beledigen, pesten, discriminerende of seksistische opmerkingen plaatsen. Wordt deze regel overtreden dan worden desbetreffende berichten en/of topics zonder enig overleg verwijderd.
2. Vraag en aanbod van dieren is niet toegestaan.
3. Privé berichten evenals privé mails mogen niet openbaar gemaakt worden zonder toestemming van de auteur.
4. Registreren om alléén een homepage aan te bevelen of het plaatsen van advertenties en/of homepages met een commercieel doel is niet toegestaan.
5. Het ongefundeerd zwartmaken van personen, instellingen, organisaties en internet sites is niet toegestaan.
6. Er mogen geen zaken van andere fora of sites hier geplaatst worden zonder toestemming van de auteur. Andersom mogen teksten van dit forum niet gekopieerd worden naar andere fora/sites zonder toestemming van de auteur.
7. Nieuwe leden die zich Drie dagen na de activering niet hebben voorgesteld worden per direct verwijderd van het forum
8. Leden die langer dan 3 weken geen bericht plaatsen worden op non actief gezet.

Algemene opmerking:
In sommige discussies kunnen de gemoederen hoog oplopen. Hierbij beslissen de moderators of een onderwerp al dan niet gesloten/verwijderd moet worden. Indien mogelijk zal hieraan vooraf altijd een openbare waarschuwing in het onderwerp zelf geplaatst worden. Wordt zo'n waarschuwing genegeerd dan zijn de moderators gerechtigd het onderwerp te sluiten/verwijderen.

Bij een overtreding van de regels krijgt een lid van het moderatorteam een waarschuwing. Wordt deze binnen 1 week (actieve deelname) genegeerd dan volgt een ban. In welke vorm deze ban is hangt af van de ernst van de overtreding en wordt bepaald door de moderators. Hierover wordt verder niet gediscussieerd.

De moderators zijn niet 24 uur per dag online, ook kan het voorkomen dat een antwoord eerst overlegd moet worden met meerdere moderators; hierdoor kan het voorkomen dat een reactie even op zich laat wachten, dit betekent niet dat de vraag of het probleem niet in behandeling is.
Ook kan het voorkomen dat om deze reden een topic tijdelijk gesloten wordt tot er overleg is geweest.

Schaduwaccounts worden niet geaccepteerd. Tevens is het niet toegestaan in te loggen via iemand anders zijn account. Het is wel toegestaan om met meerdere mensen op hetzelfde adres een account te hebben. Maar geef het voor de duidelijkheid even aan bij de moderators.

Tips om voor iedereen het forum gezellig én leesbaar te houden:

Wanneer je een boos getint berichtje aan iemand wilt versturen, lees deze dan, voordat je op de verzendknop drukt, eerst nog even door. Ga bij jezelf na of je de persoon aan wie het berichtje gericht is de inhoud van het bericht ook recht in het gezicht zou durven zeggen. Wanneer dit niet het geval is, verstuur dan het bericht niet.

Wanneer je een andere persoon 'quote' (teksten uit een vorig bericht aanhalen), laat dan alles weg wat niet direct van toepassing is op je antwoord. Stuur in een reply dus niet het complete originele bericht mee. Zorg ervoor dat hetgeen je wel laat staan een goede context vormt voor de reply. Niemand houdt er van om een ellenlang verhaal met vele quotes te moeten doorspitten, om uiteindelijk onderaan de melding "Vind ik ook" te vinden

Mochten er nog vragen zijn over de regels of over zaken die wellicht hierin niet zijn genoemd, neem dan contact op met een van de moderators van het forum.

Veel plezier,
Het moderatorteam
Jordy, Pepie, Connie, Jaime, Astrid,Cendy
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Forumregels!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Algemeen :: Forumregels-
Ga naar: